ordre dels fils nous al forum

Millores, opinions i proves de la web i del mateix fòrum

Moderadors: Airald, Kinder, Minina

Respon
Avatar de l’usuari
Mototurisme
Presentats
Entrades: 1509
Membre des de: dg. gen. 07, 2007 10:05 pm
Ubicació: Catalunya

Re: ordre dels fils nous al forum

Entrada Autor: Mototurisme » ds. nov. 26, 2016 1:36 pm

Bon dia,
Jordi ha escrit:Hola,

Aprofitant que hi ha la resposta ràpida i que també es parla de l'ordre als apartats, fa molts de temps que un usuari ha posat a la venda diferents coses al fòrum i, en lloc d'estar al mercat de la moto (que potser hauria de dir-se "Mercat de la moto i equipament") està a "Equipament, Mecànica i Accessoris". Ho podríeu canviar de lloc?

I, ja posats a fer, que quan fas una cita, no tinguis la oportunitat d'editar la cita, ja que es pot tergiversar el missatge original. Haig de reconèixer, però, que soc el primer que ho fa, amb la única finalitat de comprimir-ho tan com sigui possible (la gent fa molts salts de línia inocus).

Vull apuntar que hauríem de fer alguna cosa per evitar aquells que van amb motos que son uns trastos, especialment Paneuros i Deauvilles els cobreu una taxa per contaminació, ja que quan vas al seu darrera, quedes ben intoxicat.

També vull fer esmena que s'hauria de comprovar el nivell d'honorabilitat dels voluntaris per cobrar. Qualsevol dia tindrem un disgust.

I, deixeu-me dir, que com aquest Nadal no nevi a la plana de mototurista.com, em sentireu!!!!

Ala!!! Tonto quien lo lea!!!!

Jordi "Inoemdigueupronysinovoleuquequanfacidecruillernoemposielguafosforitoiusfaciperdreatots"

Això dubto que sigui factible, d’altra banda qualsevol modificació al text original no te massa sentit, doncs l’original no s’esborra pas!!!

D’aquesta forma es pot destacar cintant el punt concret al que respons, i no pas citant tota la teva parrafada sencera!!!!


-shock -shock
Mototurisme Catalunya

Respon