Kdd’s, reflexions i conclusió

KDD a Horta de Sant Joan

Moderadors: Airald, Minina, Kinder

Respon
Avatar de l’usuari
Mototurisme
Presentats
Entrades: 1563
Membre des de: dg. gen. 07, 2007 10:05 pm
Ubicació: Catalunya

Kdd’s, reflexions i conclusió

Entrada Autor: Mototurisme » dv. oct. 07, 2016 9:09 am

Com a tots els grups on s’hi apleguen mes de dues persones, Mototurisme està format per una col·lecció de personalitats mol heterogènies. Cada un de nosaltres tenim les nostres peculiaritats, sovint úniques, definides per totes les variables possibles pròpies i del nostre entorn. Cal no oblidar que tots nosaltres tenim un punt important en comú, que es el que ens ha portat de una forma o altre fins a Mototurisme, en agrada la moto, rutejar, fer sortides, esmorzars i el que calgui i tot això fer-ho en companyia. Efectivament que hi ha preferències, uns podem ser mes amants dels viatges llargs, altres de sortides matinals i d’altres que son mes aventurers, a qui tot sigui dit, sempre els hi he tingut una certa enveja (sana).
En tot cas, quan arriben les dates de la Kdd anual sempre hi ha per part de molts de vosaltres una certa inquietud. Voleu saber on es farà, si podreu lligar-ho tot per venir o potser si hem escollit un destí horrorós, potser buscar una alternativa. Però sempre sabeu que us ho donem tot quasi fet, que només heu d’empassar sense mastegar.
La nostra intenció sempre ha estat trobar un lloc per conviure amb els companys que reuneixi certes condicions per que us agradi a la majoria, però també hem mirat, i molt, d’aconseguir uns preus tan ajustats com ens sigui possible. Ens consta que a molts no els importaria pagar mes per una trobada així, però a molts d’altres els hi suposa un esforç econòmic, i en les nostres possibilitats sempre hem intentat evitar que el tema econòmic no resulti un inconvenient insalvable.
Podríem encarregar la gestió a una agencia de viatges, o que cada un es faci la seva pròpia reserva, o senzillament que siguin els Hotels els que s’encarreguin de recollir les vostres reserves, però tot això sempre suposaria un cost extra per a les butxaques de tots, i una menor flexibilitat a l’hora de fer qualsevol canvi. Això si: els que ens encarreguem d’organitzar-ho viuríem infinitament mes tranquils.

Portem onze anys fent-ho així i he de reconèixer que n’estem orgullosos del balanç final, però... sempre ha de sortir un però... oi? Doncs si, aquí també.

Aquí es on entren en joc algunes de nostres peculiaritats úniques. Alguns potser comencen a pensar que entrant un (sol) dia al fòrum per apuntar-se i triar els menús ja està tot fet... No, ja ho sabeu tots que no es així, però com tots anem atabalats amb els nostres problemes del dia a dia de la nostra vida, no volem que avisar als administradors de Mototurisme en sigui un de mes, i sembla no fent la transferència ja ho tenen tot solucionat. Es veritat, queda solucionat a nivell absolutament personal.

Ens hem d’assabentar de que un o altre segurament no vindrà quan li reclamem el pagament via whastapp, metre que hi ha d’altres companys que estan preguntant si hi podria haver lloc per ells. Així que ens podem trobar que fem el pagament del hotel complert, que al final quedi lliure alguna habitació i que altres companys o estiguin al hotel del costat pagant mes per menys, o que no hagin vingut. Ens agradaria que ens ho fessin a nosaltres això?

Conclusió:

Totes les inscripcions a la Kdd es consideraran provisionals, a tots els efectes, fins que n’haguem fet el pagament.

El dilluns hem de començar a fer transferències i donar llistes definitives d’habitacions i menús, sempre poden sortir imprevistos de ultimíssima hora que sempre hem solucionat, però que nosaltres hagem de tractar com imprevistos allò que algun de vosaltres ja sabia de feia dies, ho considero un abús de confiança.

Moltres gràcies per llegir fins aquí. Espero que tots ho entengueu, i si algú no hi està d’acord, per l’any proper es pot oferir voluntari per fer la feina.
Mototurisme Catalunya

Avatar de l’usuari
Cabirol
Presentats
Entrades: 1732
Membre des de: dj. jul. 16, 2009 11:01 pm
Ubicació: Roda de Ter (Osona)

Re: Kdd’s, reflexions i conclusió

Entrada Autor: Cabirol » dv. oct. 07, 2016 8:48 pm

:aplaudiment :aplaudiment :aplaudiment :aplaudiment

Avatar de l’usuari
Xavier
Presentats
Entrades: 4198
Membre des de: dv. juny 18, 2010 4:47 pm
Ubicació: Torelló (Osona)

Re: Kdd’s, reflexions i conclusió

Entrada Autor: Xavier » ds. oct. 08, 2016 10:33 am

Totalment d'acord amb els companys Administradors.

Mai els agrairem prou la feina que fan.

Hem de procurar facilitar al màxim la seva tasca i no perjudicar a ningú.

Enviat des del meu Aquaris E5 HD usant Tapatalk

Avatar de l’usuari
Albert
Presentats
Entrades: 7284
Membre des de: dg. gen. 07, 2007 9:42 pm
Ubicació: Tarragona

Re: Kdd’s, reflexions i conclusió

Entrada Autor: Albert » ds. oct. 08, 2016 9:42 pm

Holaaaa,


Tu ho has dit Xevi, la millor manera
Xavier ha escrit: Mai els agrairem prou la feina que fan.
no es altre que....
Xavier ha escrit: Hem de procurar facilitar al màxim la seva tasca i no perjudicar a ningú.

:aplaudiment :aplaudiment :aplaudiment
Sort,

Avatar de l’usuari
Motard43
Presentats
Entrades: 49
Membre des de: dg. gen. 03, 2016 10:16 am
Ubicació: Roda de Ter

Re: Kdd’s, reflexions i conclusió

Entrada Autor: Motard43 » ds. oct. 08, 2016 11:31 pm

Sincerament heu fet una radiografia exacte del funcionament de Mototurisme.
Sóc un novell rodant amb tots vosaltres, i no tant sols amb dues rodes!!!
Amb aquest poc temps i després de algunes mensuals la realitat és que les dues rodes són el punt d Unió de pluritat de persones. On es palpa humanitat, companyerisme !!!
Crec que l obligació dels membres ha de ser facilitar la feina als administradors , i sincerament molts no som conscients dels esforços, ni maldecaps, rabietes, TEMPS, i potser alguna despesa que potser els administradors fan efectiva directament de la seva butxaca!!!
Aplaudeixo la gran manera de fer d'aquesta entitat el demés ho ha resumit molt bé en Xavier!!!
Com hi ha món, hi ha persones!!!! :aplaudiment -l :aplaudiment
:cathola Ja ho va dir Einstein: L'univers es curvat

Respon